Digitale Uitleendienst do 24 sep '20

Maatregelen voor bestrijding coronavirus

Door noodacties tijdens de corona-crisis is het tot eind september 2020 niet mogelijk om materiaal te ontlenen. Je kan wel al materiaal reserveren voor activiteiten na 1 oktober. Dank voor je begrip.

Router - 600 mbps (incl. bekabeling)

De Linksys N600 Dual Band Wi-Fi Router E2500 is ideaal voor het opzetten van een draadloze internetverbinding voor een groter aantal toestellen.

In de Digipolis Uitleendienst is dit de router met de hoogte snelheid (300 + 300 mbps). De kwaliteit is natuurlijk ook afhankelijk van je eigen internetverbinding en de activiteit van de gebuikers (video streamen of gamen is zwaarder dan gewoon surfen).

Dit item zit in de categorie Randapparatuur. In deze categorie kunnen maximaal 50 items per keer worden ontleend.
Ontleenperiode instellen
van
Bijvoorbeeld: 24 september 2020
tot
Bijvoorbeeld: 24 september 2020
Je dient eerst een periode te kiezen alvorens je materiaal kan toevoegen aan je mandje.
Over dit artikel

De Linksys E2500 verbindt al uw computers, tablets, internet tv's s, game-consoles en andere apparaten met draadloze doorvoersnelheden tot 300 + 300 Mbps. Verdubbel uw netwerkbandbreedte met Dual-Band N (2,4 en 5 GHz), is ontworpen om storing te voorkomen en de doorvoer, die ideaal is voor HD mediastreaming en gaming. te maximaliseren. Geavanceerde beveiligingsvoorzieningen zoals WPA2 draadloze encryptie en de geïntegreerde firewall helpen uw netwerk beveiligd te houden. Zorg voor de beste entertainmentervaring bij u thuis door uw computers, tablets, voor internet geschikte tv's, game-consoles, mediaspelers en andere apparaten op uw draadloze netwerk en het internet aan te sluiten. Cisco Connect helpt u uw draadloze netwerk in enkele eenvoudige stappen te installeren op een Windows- of Mac-computer.

Technische gegevens 
FrequentieDual Band N (2,4 GHz en 5 GHz)
Snelheid300 + 300 Mbps
Poorten4 x ethernet
Antennes4 intern
Niet gevonden wat je zocht?

Je kan altijd contact met ons opnemen om jouw probleem te bespreken.

Contactgegevens
gentleentuit@digipolis.be
09 266 09 00

Mogelijk gemaakt door Digipolis

Logo Digipolis Logo Stad Gent Logo OCMW Gent

Awesome. I have it.

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×